Welkom op de website van Taxi-Mario!

 

Mijn naam is Mario van Dam en ik ben de trotse eigenaar van deze taxionderneming. Met meer dan 12 jaar ervaring als taxichauffeur weet ik als geen ander wat klanten belangrijk vinden bij het gebruik van een taxi.

In 2009 begon ik mijn carrière als taxichauffeur voor 20 uur per week. Ik reed voornamelijk kinderen van en naar school. Na een tijdje begon dit werk me te vervelen en maakte ik de overstap naar de Regiotaxi. Hier heb ik met veel plezier gewerkt, maar ik wilde meer uitdaging en besloot om in 2017 mijn eigen taxionderneming te starten onder de naam Taxi-Mario.

Bij Taxi-Mario staan klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Het is belangrijk dat u zich veilig en comfortabel voelt tijdens de rit. Daarom zorg ik ervoor dat mijn taxi's altijd schoon en goed onderhouden zijn. Daarnaast ben ik altijd op tijd en houd ik rekening met uw wensen en behoeften.

Bij Taxi-Mario hanteren we een schappelijke prijs. We vinden het belangrijk dat onze klanten een eerlijke prijs betalen voor de service die wij bieden. U kunt bij ons terecht voor diverse soorten ritten, zoals luchthavenvervoer, zakelijk vervoer en particulier vervoer. We zijn 24/7 bereikbaar, dus u kunt altijd op ons rekenen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare en klantvriendelijke taxionderneming? Dan bent u bij Taxi-Mario aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om direct een rit te boeken. We zien er naar uit om u binnenkort te mogen verwelkomen in één van onze taxi's.